Arbetsgivarkontot möjliggör ett effektivt och säkert samarbete mellan arbetsgivaren och företagshälsan. Framför allt kan arbetsgivaren enkelt få en överblick av arbetsmiljöarbetet.


Både arbetsgivaren och ni som företagshälsa har tillgång till Arbetsgivarkonto. Arbetsgivarkontot finns på Plustoo.com  


Tänk på att koppla enkätlänkar och enskilda deltagares tester till rätt Arbetsgivarkonto. Allt för att arbetsgivaren ska kunna ta del av information under Tjänstbarhetskollen samt Bevakning och påminnelser. Läs mer: Arbetsgivarkonto - Lägg till och koppla Arbetsgivare.Tjänster - SAM-testet

Under menyvalet Tjänster finns SAM-testet tillgängligt för arbetsgivaren (er kund). Läs mer om SAM-testet här. Tjänstbarhetskollen

Tjänstbarhetskollen är en funktion där arbetsgivaren kan hålla koll på vilka medarbetare som är tjänstbara utifrån genomförda medicinska kontroller. Använd filtreringsfunktion för att söka på enskilda deltagare, eller på vilka som är tjänstbara för tex Fibrosframkallande damm ett specifikt datum.


För att ladda ner och öppna en medarbetares tjänstbarhetsintyg krävs särskild behörighet.

 


  

Bevakning och påminnelser

Under menyvalet finns en bevakningsfunktion där arbetsgivaren kan hålla koll på när det är dags för nästa medicinsk kontroll.