Anslut till möte med Zoom installerat på din dator

När du klickar på länken i mötesinbjudan kommer du till nedan sida. Klicka på "Öppna Zoom Meetings" för att automatiskt öppna Zoom och bli inloggad i mötet.

Anslut till möte UTAN att ha Zoom installerat på din dator

När du klickar på länken i mötesinbjudan kommer du till nedan sida där du har två val:

• Join from your browser (lila markering)
  • Download & run Zoom (röd markering). Vi rekommenderar att du laddar ned Zoom.

Installera Zoom från mötesinbjudan

1. Klicka på "download & run Zoom" (röd markering ovan)
  2. Installationsfilerna laddas ned. Starta installationen genom att klicka på den nedladdade filen.
  3. Så snart installationen är klar ansluts du till mötet

Medan du väntar på att bli insläppt i mötet, passa på att testa och ställa in ditt ljud, se mer i guiden Testa och ställ in ljudet i högtalare och mikrofon