Då vi ber dig ta fram en loggfil för att kunna felsöka i Plustoo gör du enligt följande.

Temp katalogen i Windows

Öppna följande mapp i utforskaren: C:\Users\<ditt användarnamn>\AppData\Local\Temp

Du kan också öppna temp mappen via nedanstående alternativa genvägar.

För Win 8 - Tryck på tangenterna Win + Q eller för över muspekaren i översta högra hörnet för att sedan trycka Sök och skriv "%temp%" och bekräfta med tangenten Enter.

För Win 7 och Vista - Tryck på tangenterna Win + R eller gå in under Windows startknapp och skriv in %temp% i sökfältet och klicka därefter på OK.

Gå neråt bland mapparna och filerna i temp katalogen tills du hittar textdokument som heter PlustooPRODSE.log. (Alla mappar och filer

är automatiskt sorterade i bokstavsordning)

Det sparas en loggfil för varje dag du använder programmet. Gamla loggfiler har därför även ett datum i namnet.