Välj vårdenhet

Överst på sidan Tjänstbarhetsintyg/Utlåtande väljer du den vårdenhet som du vill ska skrivas ut på intyget/utlåtandet.

Nedanför den valda vårdenheten visas nu exakt den text som kommer att skrivas ut på tjänstbarhetsintyget/utlåtandet.

Observera att det är obligatoriskt att välja en vårdenhet för att kunna signera.

Lägg till vårdenhet

Finns inte den vårdenhet som du önskar välja så kan du lägga till en ny vårdenhet genom att:

1.    Klicka på knappen Lägg till vårdenhet

2.    Skriv in det namn som ska visas för vårdenheten i listan. Observera att detta namn ENDAST visas i rullistan där du väljer vårdenhet.

3.    Skriv in vårdenhetens namn och kontaktuppgifter som du vill att det ska visas på intyget.

4.    Klicka på Spara. Den nya vårdenheten blir automatiskt vald i rullistan för det aktuella intyget/utlåtandet