Skapa egna texter

Nu kan ni själva skapa anpassade texter för era enkätlänkar. Texterna använder ni när ni skapar enkätlänkar och mallar.

Vi rekommenderar att ni utser en/ett fåtal som ansvarar för både Texter och Mallar, och att ni är sparsamma i skapandet av egna texter, allt för att göra det så enkelt som möjligt för er att välja "rätt" texter när ni skapar nya enkätlänkar och mallar. Skapade texter och mallar finns tillgängliga för samtliga på er företagshälsa.

Logga in på plustoo.com

Logga in med BankID på plustoo.com. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome. Om du även arbetar som samarbetspartner till en annan företagshälsa, var uppmärksam på att du loggar in i din egen kund.

Välj texter i menyn

Välj Texter i menyn för att se och skapa nya texter.

I tabellen visas era texter med färg:

• Skapade/omsparade senaste året visas med grön bakgrundsfärg.
  • Ej omsparade senaste året = översyn rekommenderas visas med gul bakgrundsfärg.
  • Ännu inte aktiverade visas med röd bakgrundsfärg.

Information om texterna i tabellen

• Namnet ni gett texten
  • Tjänst
  • Typ av text
  • Skapad av (HPI eller er själva)
  • Senast sparad (avgör om texten visas med grön eller gul färg. Årlig översyn och omsparning rekommenderas)
  • Används i mall (hur många av mallar era egna texter används i)

Nya texter skapar du genom att klicka på knappen "Skapa ny text".

Skapa ny text

Klicka på knappen "Skapa ny text".

Namnge texten

Börja med att namnge texten. Skriv vad som särskiljer texten så det är lätt att välja rätt text när nya enkätlänkar och mallar skapas, tex Hälsoundersökning MED Konditionstest, Hörselundersökning, Provtagning.

Välj tjänst och typ av text

Välj tjänst, samt vilken typ av text du skapar.

Skriv in text på samtliga språk

Skriv in önskad rubrik samt text på samtliga språk.

Aktivera texten

När texten är aktiverad går den att välja i enkätlänkar och mallar.

Använda, redigera och radera texter

När ni använder era egna texter i en mall, visas det i översiktslistan, samt längst ned i texten under rubriken "Texten används i nedan mallar". Läs mer om Mallar för enkätlänkar.

Redigera

Redigeras texten kommer den nya texten

• användas i alla NYA enkätlänkar som skapas med eller utan mall.
  • Befintliga enkätlänkar skapade med eller utan mall kommer INTE att påverkas.

Radera

Radera texten är endast möjligt om texten inte används i någon mall. Önskar ni radera texten behöver ni alltså först uppdatera listade mallar med en ny text.