När du använder deltagarlista för anpassade enkätlänkar kan både du och din kund enkelt följa svarsfrekvensen under tiden enkätlänken är aktiv.

För alla anpassade enkätlänkar ingår en statussida med bland annat information om antal svar för hela gruppen samt antal svar fördelat per underorganisation. Finns en deltagarlista kopplad till den anpassade enkätlänken får du dessutom svarsfrekvens för hela gruppen samt svarsfrekvens fördelat per underorganisation.

Klicka på ”Visa exempel” längst ned på status-sidan för ett exempel som förklarar tabellen.

Så får du länken till statussidan

• Vid bekräftelse av din beställning av en anpassad enkätlänk får du med en länk till statussidan
  • Du kan själv lägga till "/status" på den anpassade enkätlänken
  • Du kan hämta statuslänken från Plustoo.com

Fördjupad information kring aktiva anpassade enkätlänkar

För att få fördjupad information kring en aktiv anpassad enkätlänk loggar du in på plustoo.com och väljer Enkätlänkar i vänstermenyn, klicka sedan på aktuell enkätlänk i listan ”Anpassade enkätlänkar”. Ett nytt fönster öppnas:

• Högst upp hittar du enkätlänk och statuslänk. Genom knapparna ”Kopiera enkätlänk” och ”Kopiera statuslänk” kan du kopiera önskad länk till urklipp, för att sedan klistra in det i till exempel ett mejl.
  • I mitten visas samma information som på statussidan: antal svar, antal i deltagarlistan och svarsfrekvens.
  • Längst ned visas en sammanfattning av enkätlänken; tjänst, sista svarsdag, inloggningssätt, språk mm.
  • Via knappen ”Öppna enkätlänk” öppnas enkätlänken och du kan se all information; alla texter, e-post, alla deltagare på deltagarlistan mm.

Exportera deltagarlistan för att se vilka deltagare som ännu inte svarat

När du öppnat en enkätlänk i plustoo.com kan du ta ut en deltagarlista som visar både vilka deltagare som besvarat och vilka som inte har besvarat sin enkät.

För att ta ut listan går du ned till rutan Deltagarlista och klickar på knappen ”Exportera deltagarlista till Excel”. Deltagarlistan laddas då ned till din dator.