Om du vill se hur många tester du har kvar på ditt Plustoo-konto klickar du på ikonen Kundinfo och därefter på fliken Tester. Här listas saldot för Testtyper och Balans (hur många tester ni har kvar).

I Plustoo får du ett meddelande när du försöker skapa ett test som har låg balans. Detta meddelande får du när du har färre än 20 tester kvar.

Minus 20 tester är gränsen för att skapa nya tester. Har du exempelvis minus 21 tester i balans kan du inte skapa något test förrän du beställt fler.

Du kan fortfarande skapa tester via enkätlänk och användaren i Plustoo kan alltid öppna ett befintligt test.

Beställ fler tester här: Beställ tester - HPI Health Profile Institute AB.