Om du vill se hur många tester du har kvar på ditt Plustoo-konto klickar du på ikonen Kundinfo och därefter på fliken Tester. Här listas saldot för Testtyper och Balans (dvs hur många tester ni har kvar)

I Plustoo får du ett meddelande när du försöker skapa ett test som har låg balans (färre än 20 tester i balans).

Har du mer än minus 20 i Balans kan du inte lägga till något test förrän du beställt fler tester.
Det går att skicka ut en enkätlänk även om det är mer än minus 20 i Balans, enkätsvaren kommer in men du kan alltså inte skapa några nya tester i Plustoo.

Om du behöver beställa fler tester gör du det via vår hemsida https://www.hpi.se/bestall-tester/