Om du får nedan felmeddelande beror det sannolikt på antingen:

1. Att du installerat Plustoo från annan webbläsare än Microsoft Edge

2. Att du saknar eller har en föråldrad version av .NET Framework.

Plustoo måste installeras från webbläsaren Microsoft Edge. Öppna webbläsaren och gå till webbsidan https://deploy.se.prod.plustoo.com/. Någon annan webbläsare stöds inte.

Felmeddelandet kan också visas om din dator saknar eller har en föråldrad version av .NET Framework.
Plustoo kräver att .NET Framework 4.5.1 eller senare finns installerat på datorn. .NET Framework är en systemkomponent som är en del av operativsystemet Microsoft Windows. Den består av en samling komponenter som hanterar exekveringen av program som är skrivna speciellt för ramverket.

https://sv.wikipedia.org/wiki/.NET_Framework Att det är just version 4.5.1 eller senare beror på att den versionen stödjer SHA256 SL-certifikat. Mer om SSL-certifikat finns beskrivet här: http://support.hpinordic.se/support/solutions/articles/4000046461

Uppdatera din dator genom Windows Update med valbar uppdatering för .NET Framework 4.5.1 eller senare version. Du hittar Windows Update via kontrollpanelen. -> Kontrollpanelen\System och säkerhet\Windows Update. Om du som användare inte själv kan utföra uppdatering lokalt på din dator utan är beroende av en central uppdatering, vidarebefordra denna guide till din IT som får hjälpa dig med uppdateringen.

Bildtext: Exemplet ovan visar en valbar uppdatering för .NET Framework 4.5.2.

Om du ändå upplever problem efter att du uppdaterat till .NET Framework 4.5.1 eller senare, klicka på knappen "Information..." i felmeddelandet och kopiera texten och skicka den till oss via skapa ett nytt ärende.

OBS! Plustoo stödjer inte längre datorer med Windows XP eller Windows 7 som operativsystem då inte heller Microsoft längre ger support på produkterna.