Vi rekommenderar att du alltid använder webbläsaren Google Chrome när du arbetar i plustoo.com

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Logga in från programvaran Plustoo

1. Logga in i Plustoo med personnummer och mobilt BankID.
  2. Klicka på ”boken” i det övre vänstra hörnet och välj ”Logga in på plustoo.com”. Om du även arbetar som samarbetspartner till en annan företagshälsa, var uppmärksam på att du är inloggad i din egen databas innan du loggar in på Plustoo.com

Inloggning till Plustoo.com från webbläsaren

1. Använd Google Chrome och gå till https://www.plustoo.com
  2. Logga in med ditt personnummer och mobila BankID.
  3. Välj din Kund och Databas. Klicka på OK.  Om du även arbetar som samarbetspartner till en annan företagshälsa, var uppmärksam på att du loggar in i din egen kunds databas.