Valet _EJ VALD ORGANISATION ersätter Generella enkätlänkar

När ni skapar en enkätlänk kan ni under valet "Topporganisation" välja att INTE tagga en specifik topporganisation på enkäten. Utan att istället manuellt i efterhand på varje test tagga en topporganisation. Se bild hur ni väljer det.

Funktionen är användbar om ni t ex vill skapa en "väntrumsenkät" som deltagare som missat att fylla i sin egen enkätlänk kan fylla i innan de går in för sitt besök. På översiktssidan finns ett filter för att endast visa dessa enkäter. Välj då "Visa endast enkätlänkar _EJ VALD ORGANISATION".

Kontakta oss när ni ersatt och inte längre använder era gamla Generella enkätlänkar

När ni ersatt era gamla Generella enkätlänkar med nya enkätlänkar med valet _EJ VALD ORGANISATION, kontakta oss på support@hpi.se så raderar vi era Generella enkätlänkar - allt för att de inte av misstag ska hamna ute hos era kunder.

Generella enkätlänkar kommer försvinna permanent under hösten/vintern, så passa på att ersätta dessa så snart ni kan!