För att arbeta med MEBA behöver du abonnemang i Plustoo (Plustoo Premium eller One, Medicinsk kontroll) samt ha genomfört utbildning i MEBA. Kurser anordnas vid de Arbets- och miljömedicinska klinikerna i Lund, Göteborg, Umeå och Uppsala för sjukgymnaster/fysioterapeuter och företagsläkare.

Du lägger enkelt till att du har utbildning i MEBA själv enligt nedan.

1. Klicka på "Kundinfo" i huvudmenyn
  2. Klicka på knappen "Lägg till / Redigera behörighet att utföra MEBA"
  3. Intyga att du har utbildning i MEBA genom att klicka "Ja"

Du har nu behörighet att arbeta med MEBA i plustoo.