Logga in i Plustoo för läkarstöd bedömning

För utförande av medicinsk kontroll och stöd i bedömning samt att kunna utfärda tjänstbarhetsintyg eller utlåtande skriv in www.plustoo.com i din webbläsare.

Du kommer då till en inloggningssida, där du loggar in med mobilt BankId.

När du är inloggad börja med att välja den företagshälsa du arbetar för...

...och välj databas som är kopplad till den företagshälsa du arbetar för.

Sök efter deltagaren som genomför den medicinska kontrollen

Du kan alltid gå tillbaka och söka upp ny deltagare genom Meny högst upp till vänster

Under rubriken Tester väljer du vilken medicinsk kontroll (MKA) det avser.

När du är inne på deltagarens sida kan du navigera via vänsterkolumnen.

Under rubriken Kommentarer kan du läsa deltagarens kommentarer och du kan själv skriva in kommentarer till journalen samt kommentarer och eventuella åtgärdsförslag till deltagarens hälsokonto.

Under rubriken Sammanfattning ser du det samlade resultatet inför utfärdande av tjänstbarhetsintyg eller utlåtande.