Från och med 25 maj 2018 är inloggning med Mobilt BankID obligatoriskt. Fram till 24 maj 2018 kan du logga in med både Mobilt Bank ID och mejladress+lösenord.

För att kunna logga in i Plustoo med Mobilt BankID behöver du först registrera ditt personnummer i Plustoo samt bekräfta det med ditt Mobila BankID.

1. Logga in i Plustoo som vanligt med din mejladress + lösenord.

2. Klicka på ikonen ”Kundinfo”.

3. Klicka på knappen ”Registrera personnummer”. Ett nytt fönster öppnas.

• Ange ditt personnummer i formatet ÅÅÅÅMMDDXXXX.
  • Klicka på ”Fortsätt”.
  • Starta BankID i din mobila enhet och bekräfta ditt personnummer.

OBS. Om du inte ser knappen Registrera personnummer har vi redan ditt personnummer registrerat i Plustoo och du kan logga in med BankID.

När du registretat ditt personnummer försvinner knappen "Registrera personnummer" och ditt personnummer visas i fältet Personnummer.

Nästa gång du loggar in i Plustoo kan du välja om du vill logga in med Mobilt BankID eller med mejladress + lösenord.

Från och med 25 maj 2018 är inloggning med Mobilt BankID obligatoriskt. Fram till 24 maj 2018 kan du logga in med både Mobilt Bank ID och mejladress+lösenord.