Logga in i Plustoo Web

• Skriv in webbadressen https://www.plustoo.com i adressfältet i din webbläsare.
  • Fyll i e-postadress (1) och lösenord (2). Klicka sedan på Logga in (3).

Skapa nytt lösenord / Återställ ditt lösenord i Plustoo Web

• Klicka på "Har du glömt ditt lösenord?" (pil 4).
  • Du kommer då till en ny sida där du får fylla i din e-postadress och klicka på "Skicka".
  • Ett mejl med en länk skickas till angiven e-postadress. Mejlet kommer från Todaytoo.se med ämnesraden "Återställ ditt lösenord på Plustoo Web". Viktigt att tänka på:
  • Välj ett lösenord. Lösenordet måste innehålla minst åtta tecken och minst en stor bokstav (A-Z), minst en liten bokstav (a-z) samt minst en siffra (0-9), t ex Plustoo2018.
  • Repetera lösenordet och klicka på "Skicka".
  • Du kommer sedan automatiskt tillbaka till inloggningsidan och kan nu logga in med det nya lösenordet du valt.

Logga in i Utbildningsläge eller skarp databas i Plustoo Web

• Utbildningsläge: Välj Kund (1) och klicka på Utbildningsläge (2).
  • Skarp databas: Välj Kund (1), Välj Databas (3) och klicka på OK (4)