Beställning av webbenkät via Todaytoo.com görs via vår hemsida:

https://www.hpinordic.se/support/bestallning/bestallning-av-webbenkat-via-todaytoo-com/

Ni kan använda webbenkäter via Todaytoo.com för metoderna/kombinationerna:

• Hälsoprofilbedömning (HPB)
  • Hälsoprofilbedömning + HPI Arbetsplatsprofil
  • HPI Hälsoscreening
  • HPI Hälsoscreening + HPI Arbetsplatsprofil
  • HPI Arbetsplatsprofil (APP)

AUDIT finns som tillägg till samtliga metoder/kombinationer ovan och går även att genomföra separat..

Ni kan välja hur deltagarna får tillgång till sina frågor:

• Generell länk
  • Organisations länk
  • Välkomstmejl och påminnelser

Se mer info via länken:

https://www.hpinordic.se/support/bestallning/bestallning-av-webbenkat-via-todaytoo-com/