Välj organisation på fliken Kriterier

Eftersom databasen innehåller så många organisationer i finns en specialfunktion gällande val av organisation, som heter Kriterier för organisation.

För allt välja organisation klickar du på Ändra (pil 1).

Ett nytt fönster, Välj organisationer, öppnas. I sökrutan skriver du in organisationsnamnet eller del av organisationsnamnet och klicka därefter på sök (pil 2).

Alla organisationer som matchar sökningen listas nu i fönstret. Klicka i den topp- och/eller underorganisationen/er som du önskar göra en statistikbearbetning på. Efter att ha valt organisation klickar du på Stäng (pil 3).

Du kommer nu tillbaka till fliken Kriterier och här listas organisationen du valt.