Klicka på Resultat efter genomförd profil. Om profilen inte är komplett inmatad kommer en ny ruta upp ”Ej komplett inmatad”. Du kan här välja att klicka JA och gå tillbaka till profilen och komplettera den med de uppgifter som saknas. Klicka på listen "Att göra" som du hittar längst till höger i Plustoo. Där listas allt som du behöver fylla i för att profilen ska bli komplett och godkänd i statistiken (civilstånd, yrke och organisation är inte tvingande). Komplettera tills listen "Att göra" försvinner eller du fyllt i allt du kan.


När profilen är komplett inmatad eller om du klickar NEJ öppnas ett nytt fönster ”Utskrifter”.

Du kan även välja att klicka NEJ och skriva ut profilen även fast den inte är komplett. OBS, detta kan medföra att deltagaren ej blir godkänd i statistiken! Så vi rekommenderar att du alltid väljer JA och kompletterar din profil innan utskrift.Fönstret Resultat med flikarna Todaytoo och Utskrift öppnas. Via den första fliken Todaytoo skapar du ett hälsokonto, vilket vi rekommenderar att du ALLTID gör till din deltagare. För att skriva ut deltagarens resultat i PDF, klicka på den andra fliken Utskrift. Välj vilka utskrifter du vill ha samt vilka av deltagarens uppgifter som ska visas på utskriften via den andra fliken "Utskrift".

Vi rekommenderar att du ALLTID TAR BORT deltagarens personuppgifter om du skriver ut på en allmän skrivare eller mejlar PDF:en. Det gör du genom att bocka ur dessa kryssrutor. När du gjort dina val, klicka på ”Skriv ut”En PDF-fil öppnas som du kan välja att skriva ut, spara på din dator för att sen mailas till deltagaren. 


Efter att du har bifogat pdf-utskriften i ett mail till deltagaren rekommenderar vi att du raderar filen både från din dator och att du raderar mailet från utskickskorgen.