Du har 2 alternativ för att göra "dolda" anteckningar.

1. Om du vill att din dolda anteckning ska vara kopplad till en specifik profil och vara möjlig att skriva ut via statistiken, se guiden:
    Hur använder jag Kommentarer och Anteckningar under fliken Anteckningar i en profil?

2. Om du vill att dina dolda anteckningar ska vara kopplade till deltagaren gör du som beskrivs nedan:

För att lägga till anteckningar för deltagare som inte skrivs ut på resultatutskrifterna finns en ”dold” anteckningsruta, som du hittar under den vänstra Övrigt-ikonen (precis till höger om Spara-ikonen)

När du klickar på Anteckningar under Övrigt-ikonen öppnas ett nytt fönster, Anteckningar

Den ”dolda” anteckningsrutan ligger på deltagarnivå, vilket innebär att du kan öppna den oavsett vilken profil du är inne på och att du även kan komma åt anteckningsrutan utan att öppna någon profil alls. Eftersom denna anteckningsruta inte är knuten till en specifik profil är det bra att skriva datum när du gör olika anteckningar.

Syftet med den ”dolda” anteckningsrutan är att den är till för dig som användare för att skriva lite kom ihåg anteckningar som inte deltagaren behöver se.
När du skrivit färdigt anteckningarna stänger du ned fönstret genom att klicka på krysset uppe till höger på fönstret.