Om du glömt ditt lösenord eller om det är första gången som du ska logga in kan du enkelt skapa ett nytt lösenord via inloggningsrutan.

Öppna Plustoo genom att klicka på Plustoo-ikonen på ditt skrivbord. Fönstret ”Logga in” öppnas.

Klicka på den blå texten ”Återställ lösenord / Har du glömt ditt lösenord?”.

Ett nytt fönster, ”Återställ lösenord”, öppnas.

Skriv in din e-postadress (1) och klicka på ”Skicka” (2).

En återställningskod kommer nu att skickas till den e-postadress du angett.

Meddelandet kommer från adressen hpi@hpinordic.se med ämnesrad "Återställning av lösenord".

Viktigt att tänka på!

• Det måste vara samma e-postadress som du är registrerad med i Plustoo.
  • Om du inte får ett mejl "Återställning av lösenord" i inkorgen, kontrollera SPAM och Skräppost mappar.
    Läs mer på:
    Varför får jag inget e-postmeddelande från er?

Klistra in återställningskoden från ditt mejl i fältet för Återställningskod (3).

Skriv sedan in ett lösenord i fältet ”Nytt lösenord” (4). OBS att lösenordet måste innehålla minst åtta tecken och minst en stor bokstav (A-Z), minst en liten bokstav (a-z) samt minst en siffra (0-9), t ex Plustoo2014.

Skriv sedan in samma lösenord en gång till i fältet ”Repetera lösenord” (4).

Klicka slutligen på ”Spara” (5).

Logga in

Du kommer nu tillbaka till rutan ”Logga in”.

Skriv in din e-postadress (1) samt det lösenord (2) du nyss valde.

Klicka sedan på ”Logga in” (3) och du kommer in i programmet.