Utbildningsläge i Plustoo

Utbildningsläget kan du använda i samband med att du går någon av HPI:s utbildningar eller när du vill öva på att utföra en tjänst. Du kan gå in i utbildningsläge i både programvaran Plustoo och i Plustoo.com.

Tjänster

Följande tjänster finns i utbildningsläge:

• Arbetsplatsprofil
  • Blodprofil
  • Funktionsanalys
  • Hälsoprofil
  • Hälsoundersökning i arbetslivet
  • Konditionstest på cykel
  • Medicinska kontroller
  • Nyanställningsundersökning
  • OSA-kartläggning
  • Testsvar

Funktioner

I utbildningsläget har du möjlighet att testa det mesta i ovanstående tjänster. Vissa funktioner kan du testa delvis, till exempel att administrera en enkätlänk, där du kan göra allt förutom sista steget med att spara och beställa enkätlänken.

Logga in i programvaran Plustoo

Öppna Plustoo via programikonen på datorns skrivbord.

Fönstret ”Logga in” öppnas. Klicka på länken "Logga in med svenskt BankID" och följ instruktionerna.

Välj därefter Kund och klicka sedan på Utbildningsläge.

Logga in i Plustoo.com

Logga in med Mobilt BankId på Plustoo.com

Välj därefter vem du vill arbeta för, klicka därefter på Gå vidare i utbildningsläge

Dölj din profil

Vi rekommenderar att du ALLTID döljer dina profiler då du arbetar i Utbildningsläget. Det är endast den användare som skapat och dolt en profil som sedan kan öppna den. Gömda profiler kan alltså INTE öppnas av andra kurskamrater/kollegor. Dolda profiler kommer inte heller med i statistikbearbetningar. Funktionen finns endast i Utbildningsläge och inte i skarpa databaser i Plustoo.

Dölj i programvaran Plustoo

Bocka i kryssrutan "Gömd" för Profilstatus.

Dölj i Plustoo.com

Under Prolog kan du dölja din profil under rubriken Dölj testet för andra användare